13 Ağustos 2017 Pazar

Makul Hyzmat Tercüme Merkezi

Makul Hyzmat Tercüme Merkezi

Özellikle yerli ve yabancı şirketlere tercüme hizmetini vermeye başlayan Makul Hyzmat Tercüme merkezi yeni ofisine taşındı. İş ortaklarına daha iyi hizmet vermek için kendi ofisine taşınan Makul Hyzmat Tercüme Merkezi, özellikle, ticari ve hukuki evrakların tercümesinde adından söz ettirmektedir. Makul Hyzmat Tercüme Merkezinin yeni ofisi Oğuzhan ve Ankara caddelerinin kesişme noktasında yeni hizmete açılan Binalar Grubunun A Blok 4. Kat 403 ofisinde yerleşmektedir. Rısgal Bankasının da Merkezi idaresinin de bulunduğu yeni Binalar Grubu 15.07.2017 tarihinde hizmete açılmıştı. Aşkabat’ın merkezinde bulunan bina modern yapısıyla dikkat çekmektedir.

Konsolosluk onaylı tercüme

Bu alandaki uzman kadrosu ile tercüme hizmetini veren Makul Hyzmat Tercüme Merkezinin, yaptığı tercümeler ilgili Konsolosluklar tarafından da kabul görmektedir.

Aylık ödeme sistemi

Makul Hyzmat Tercüme Merkezi, kurumsal şirketlerle anlaşma temelinde çalışırken, tercüme hizmeti için ödemelerini her ay sonunda banka hesabına transfer yolu ile yapabilme imkânını sunmaktadır.

Online tercüme hizmeti

Makul Hyzmat Tercüme Merkezi, tercüme işini, ticari belgelerin tercümesi, hukuki belgelerin ve sözleşmelerin tercümesi olarak özetlerken, online tercüme hizmetini de sunmaktadır. Tercüme edilecek belgelerinizi scan ederek, makulhyzmat@gmail.com  adresinden Makul Hyzmat Tercüme Merkezine ulaştırabilirsiniz.

Pasaport, diploma, evlilik cüzdanı tercümesi

Özellikle, Türkiye’de eğitim alan, çalışan, ikamet eden Türkmen vatandaşları, yâda Türkmenistan’da ikamet eden Türk vatandaşları, pasaport, diploma, evlilik cüzdanı ve vize ve çalışma izni için başvuru evraklarınızın tercümesinde Makul Hyzmat Tercüme Merkezine başvurabilirsiniz. Bu tür tercüme işleriniz için en az iki defa tercüme merkezine gelmenize gerek yok. Siz makulhyzmat@gmail.com adresine veya Line https://line.me/R/ti/p/%40makulhyzmat      hesabımıza tercüme edilecek evraklarınızı göndererek tercüme talebinde bulanabilirsiniz. Tercüme hazır olduğunda, Tercüme Merkezine giderek, Tercümenizi alabilirsiniz.

4 Dilde Tercüme

Makul Hyzmat Tercüme Merkezi, günümüzde, Türkmence, Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde hizmet vermektedir. Makul Hyzmat Tercüme Merkezi, her şeyi ve her dilde tercüme hizmetini veren Merkez olmayıp, sadece belirli dillerde ve belirli alanda uzmanlaşmayı kendine ilke edinmiştir.

İrtibat bilgileri:
E: Mail Adres : makulhyzmat@gmail.com
Telefon   : +993 63 78 96 73
Resmi Line Hesabı : https://line.me/R/ti/p/%40makulhyzmat  
Resmi Line ID : @makulhyzmat
WEB : www.makulhyzmat.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder