25 Eylül 2016 Pazar

ULUSLARARASI “ATAVATAN TÜRKMENİSTAN” DERGİSİ

“Atavatan Türkmenistan” Dergisi 17. sayısını Türkmenistan’ın Bağımsızlığının 25. Yılı anısına Ekim ayında yayınlıyor. Çok büyük törenler ve katılımla gerçekleştirilmesi beklenen 25. Yıl Bağımsızlık Yılındaki etkinliklerde Atavatan Türkmenistan Dergisi dağıtımı yapılacaktır.

Uluslararası nitelik kazanan “Atavatan Türkmenistan” Dergisi Türk  Türkmen ve yabancı yatırımcıların destekleriyle yayınlanmaktadır. Daimi Tarafsızlığın 20. Yıl etkinlikleri ve uluslararası konferansı nedeniyle Türkmenistan’a gelen onlarca ülkenin devlet ve hükümet başkanları, yabancı heyet ve uluslararası kuruluşların üst düzey temsilcilerine, bunun gibi, Türkmenistan’ın en etkin devlet ve özel sektör yöneticilerine dağıtımı etkin bir şekilde yapılmıştır. Atavatan Türkmenistan Dergisi Türkmenistan’ın Milli Hava Yolu şirketi olan ve her ay ortalama 100.000 yolcunun hizmet aldığı Türkmen Hava Yolları’nda dağıtımı yapılmaktadır. Yeni Aşkabat Uluslararası Havalimanı’nda, tarifeli iç  dış ve transfer hatlarda da dağıtımı gerçekleştirilecektir. Böylece kısa bir zamanda milyonlarca kişiye ulaşmış olacaktır. Atavatan Türkmenistan Dergisi ayrıca Türkmenistan’daki tüm otellere ücretsiz olarak verilmekte ve konukların beğenisine sunulmaktadır.

Kuruluşların-şirketlerin en etkili ve prestijli tanıtımları yapılmakta,
Türkmenistan’ın uluslararası alandaki tanıtımına destek verilmekte,
Sosyal bir proje desteklenmekte,
Çalışmaların en üst yönetim tarafından bilinmesini sağlamaktadır. Atavatan Türkmenistan Dergisi şu ana kadar 95.000 adet dergiyi ücretsiz olarak dağıtılmış olup, 16 özel sayı yayınlanmıştır.17. sayısıyla birlikte 100bininci sayısını yayınlamış olacaktır. Atavatan Türkmenistan Dergisi şu ana kadar, Devlet ve Hükümet başkanları, bakanlar, uluslararası kuruluşların üst düzey yöneticileri yazılarıyla destek vermişlerdir. Dergimiz Birleşmiş Milletler Resmi Twitter hesabından dünyaya duyurulan özel bir dergidir. Dergimizin tüm sayılarını online olarak da www.atavatan-turkmenistan.com sitesinden takip edilebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder